#Crownmurah Instagram Photos & Videos

See related and similar tags

5 hours ago

Sometime rasa tak tahu nak hadiah ape untuk bestie korang untuk permudahkan lagi wedding dia. . . Cust tersayang Ekin & Nurin pilih hadiahkan crown untuk bestie diorg. Kami pun kat sini rasa touching sangat. Baik sungguh diorg, permudahkan lagi majlis wedding kawan diorg. Nak sangat tengok bestie diorg nampak lagi berseri bila pakai crown dari pilihan diorg sendiri. 😍. . . hihi cuba tag bestie/kawan baik korang... . . Selain dari crown, AFRAH sediakan Bracelet untuk dijadikan hadiah untuk diri sendiri ataupun bestie korang ataupun someone special. . . 𝐉𝐎𝐌 𝐃𝐀𝐏𝐀𝐓𝐊𝐀𝐍 𝐏𝐄𝐋𝐁𝐀𝐆𝐀𝐈 𝐃𝐄𝐒𝐈𝐆𝐍 𝐂𝐑𝐎𝐖𝐍 & 𝐕𝐄𝐈𝐋 𝐓𝐔𝐍𝐀𝐍𝐆 𝐍𝐈𝐊𝐀𝐇 𝐃𝐈 𝐀𝐅𝐑𝐀𝐇 𝐄𝐗𝐂𝐋𝐔𝐒𝐈𝐕𝐄😍 . . Untuk Tempahan boleh DM or Wasap : 010-5679246 boleh terus klik link di bio @crownpengantin murah 👑

71
14 hours ago

Tengah cari crown yang simple? sesuai untuk dipakai dekat semua majlis? taknak crown yg terlampau overr? haa nii kita suggest #lailabycc ♥️ - crown yang simple! tak terlalu over! sesuai sangat untuk dipakai dekat semua majlis! 😍 - thankyou dear sudi share gambar 😘 - jom dapatkan crown pilihan anda sekarang atau klik link dekat bio tuu 😍😘 - #crowncantik #crownmurah #crowncantikmurah #aksesoripengantin #tiarapengantin #aksesoripengantinmurah #tiarapengantinmurah #muaselangor #muajohor #muanegerisembilan #muasabah #muasarawak #muapahang #muaperlis #muakedah #muaterengganu #muakelantan #muapenang #muamelaka #muakl #muaperak #bazarpaknil #clearancesales #diskaun #promosi

50
17 hours ago

Zaraa Crown 👑 . 📲 Screenshot or mention nama crown utk order (Klik link Whatsapp di bio ) 🚗 COD area JB sahaja 📦 Yg jauh by Postage ye

65
21 hours ago

Stock crown selamat mendarat uollss..stock sebelum ni semua sold out😲😲😲..ni haa stock dah smpai dah...byk sis ambil ni...ada lagi yg otw belum sampai...ramai yang duk tnya2 tu kan..permintaan tinggi ni...so siapa cepat dy dapat ya..🤗🤗🤗 . Meh whatsapp segera untuk order😉😉 Whatsapp 0194031946 Whatsapp 0194031946 Whatsapp 0194031946 . www.wasap.my/60194031946 . #crown #crownmurah #crownrm17 #crownnikah #crownkahwin #crownrm15 #crownpengantin #veilmurah #veilbajet #veilpengantin #veilnikah #crowntunang #crownipoh #veilipoh

10
Yesterday

Alaa..best friend ke bridesmaid pun boleh stay cub jugak dengan headband kita tau..😘 mur mur je sayang..😘 nak berdiri sebelah pengantin pun x nak kalah cun jugakk..😘😘 Gia , Gina , Rai dan Rosa ni simple yet cun! Maintain sweett je pakai headband ni sayang..😘 Aishhh silap hari bulann, ada jodoh yang jeling2 kat awak nanti..hihi😘 . . . #afrahexclusive #afrahcrown #afrahveil #veilnikah #veilkahwin #whiteveil #veilcantik #veilpengantin #bukancintaaku #veilmalaysia #crownikah #crowntunang #kahwin #nikah #hantaranikah #bajunikah #akadnikah #bajutunang #veiltunang #crownsanding #crowndinner #hantarannikah #crownmurah #muakl #muamalaysia #muaselangor #muakedah #curicuricinta #setelahterlafaznyaakad #TeamPuteriAfrah

70
4 days ago

. . Ok bride ni pakai tiara orkid. Tiara yang style side tepi. Susah nak jumpa design tiara side tepi. Tapi dont worry dekat AFRAH insyaALLAH ada 😊. Dalam video ni kak mirah ade terangkan macam mana kak mirah pakaikan tiara ni pada bride. Selamat menonton. . 𝐉𝐎𝐌 𝐃𝐀𝐏𝐀𝐓𝐊𝐀𝐍 𝐏𝐄𝐋𝐁𝐀𝐆𝐀𝐈 𝐃𝐄𝐒𝐈𝐆𝐍 𝐂𝐑𝐎𝐖𝐍 & 𝐕𝐄𝐈𝐋 𝐓𝐔𝐍𝐀𝐍𝐆 𝐍𝐈𝐊𝐀𝐇 𝐃𝐈 𝐀𝐅𝐑𝐀𝐇 𝐄𝐗𝐂𝐋𝐔𝐒𝐈𝐕𝐄 😍 . . Untuk Tempahan boleh DM or Wasap : 010-5679246 Boleh terus klik link di bio juga ya @crownpengantin murah 👑

332
Load More ↓